Over Mij

Hoi, welkom op mijn blog! Mijn naam is Astrid. Ik ben samen met mijn ouders en zusjes opgegroeid in de provincie Zuid-Holland en werk part-time als bloemenveilingmeisje in de logistieke distributie. Mijn collega’s en ik roepen wel eens dat we betaald krijgen om te sporten, want fysiek is het zĆ©ker. šŸ˜‰

Mijn hobbies zijn onder andere films & series kijken (anime, true crime, Disney en Marvel), gamen (The Sims, oldskool Rollercoaster Tycoon en Animal Crossing New Horizons), sporten, af en toe een boek lezen en soms gewoon lekker helemaal niks doen. Ik ben ontzettend leergierig en vind het ook leuk om kennis op te doen van videobewerking, fotogrgafie, websites bouwen en dergelijke. Verder ben ik geĆÆnteresseerd in minimalisme/simple living en pas ik daar een aantal elementen van toe in mijn eigen leven. Nog Ć©Ć©n leuk feitje: ik verzamel PokĆ©mon kaarten as if it is 2000 again!

Mijn blogverleden:
Van 2004 tot 2009 heb ik redelijk fanatiek geblogd. Ik begon in eerste instantie op MSN spaces(?), heb een blog gehad op web-log.nl en punt.nl. Al deze blogs waren anoniem, ontzettend persoonlijk en gebruikte ik meer echt als een online dagboek wat de hele jonge puber in mij destijds ontzettend hard nodig had. Na 2009 kwam social media in beeld en stopte ik met bloggen, wat ik stiekem best wel jammer vind. Toch vind ik niet dat bloggen anno 2021 dood is, en lijkt het me ontzettend leuk om weer met een blog te starten. Al is het misschien alleen maar om over tien jaar mijn leven als eind twintiger terug te lezen.

Op mijn blog zal je vooral posts zien over hardlopen, fitness, minimalisme/simple living en een beetje van mijn andere hobbies.