De drukke ochtendroutine van een bloemenveilingmeisje

YouTube staat er vol mee: ochtendroutine video’s. Video’s waarin beweerd wordt dat vroeg opstaan je enorm veel productiever maakt en dat je dus véél meer gedaan krijgt in een dag. Hierbij zal ik je uit je droom helpen: it’s not true. Iedereen heeft een ritme waarbij jij zelf weet wanneer jij het meest productief bent. Verricht je het meeste werk in de middag? Good for you, hou dit vooral vast! Idem met als je graag in de nacht werkt, of juist in de vroege morgen. Zolang je voldoende slaap hebt is er helemaal niks mis met jouw dagelijkse routine.

Juist doordat er veel video’s online staan van “de ultieme ochtendroutine” leek het mij eens leuk om de mijne te laten zien: een korte maar efficiënte routine. Het leven van een bloemenveilingmeisje gaat ehh….niet altijd over rozen. 😉 Ondanks dat ik het ontzettend leuk vind om te werken op ‘s werelds grootste bloemenveiling, is het toch iedere ochtend een beetje pijnlijk om mijn wekker om 3:30 af te horen gaan. Maar ondanks mijn vroege morgen, blijft mijn meest productieve moment van de dag in de middag.

Hoe ziet jouw ochtendroutine eruit?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *