It’s A First.

Het is nooit gemakkelijk, iets nieuws beginnen. Soms zelfs een beetje eng. Ondanks dat ik al blogs schreef toen ik 15 jaar was, waaaay back in 2005. Maar ik stopte. Waarom? Stiekem wilde ik goedkeuring van anderen, vond ik mijn eigen blogs ‘niet goed genoeg’ waardoor ik op den duur het maken van nieuwe posts ging uitstellen. Maar is dat realistisch? Nee, natuurlijk niet! Waar heb je die goedkeuring voor nodig?

”It is impossible to live without failing at something, unless you live so cautiously that you might as well not have lived at all – in which case, you fail by default.”

– J.K. Rowling

Een hobby hoor je uit te voeren voor jezelf, en niet voor anderen. Of het nou gamen, hardlopen, of schrijven is. Uiteindelijk hóéf je niet goed te zijn in een hobby, zolang je er maar plezier in hebt. Dus ik ga me er weer aan wagen, een eigen plekje creëren op het internet, waar ik mijn hardloopverhalen, liefde voor games en poging-tot-minimalistischer leven kan delen. Vooral voor mezelf, maar krijg ik spontaan veel lezers en lezeressen dan is dat alleen maar leuk! 🙂

Dus bij deze, welkom op mijn blog! Ik ben Astrid, wie ben jij?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *