Fotodagboek #001

Fotodagboek #001

Een wekelijks fotodagboek, is dat wat? Iets wat ik mezelf al een tijdje afvraag. Op mijn Instagram deel ik vooral foto’s gerelateerd aan hardlopen met af en toe een random iets tussendoor. In mijn stories deel ik wel iets meer persoonlijks, maar die verdwijnen ook weer na 24 uur. Het lijkt me dus wel leuk om af en toe een weekoverzicht te delen van wat ik in een bepaalde week heb gedaan. Hou ik dit iedere week vol? Geen idee. We will see. 😉

Van de maandag heb ik eigenlijk geen foto’s. Vraag me niet waarom. dus laten we deze week beginnen op dinsdag. Dinsdag is hardloopdag, en niets is lekkerder dan een warme chocolademelk mét slagroom na het hardlopen. Ik heb ooit gelezen dat chocolademelk een ideaal hersteldrankje is voor na het hardlopen vanwege de verhouding van vetten/eiwitten/koolhydraten. Dit zal wel zonder de slagroom zijn natuurlijk, maar hey, ik hoef niet af te vallen dus ik geniet er met volle teugen van.

Dinsdag begon ik ook met het derde boek van het jaar: I Am Legend van Richard Matheson. De film heb ik vorig jaar gezien en die vonden mijn vriend en ik ge-wel-dig. Ik wist niet dat het boek al zo oud was, en tot nu toe vind ik het ook een enorm goed boek. Meer hierover aan het einde van de maand in mijn boeken overzichtje.

Woensdag werd ik wakker met een vreemde spierpijn in mijn rug, armen en benen en was ik erg vermoeid. Aangezien vermoeidheid en spierpijn een symptoom zijn van het welbekende virus deed ik voor de zekerheid even een zelftest. Deze was negatief. Al zegt dat uiteindelijk helemaal niks, want ik ken intussen aardig wat mensen met een negatieve zelftest die positief waren, en zelfs omgekeerd! Maar wanneer je dagelijks op locatie moet werken wordt de baas niet blij als je met elke vermoeidheid of hoofdpijn naar de teststraat moet natuurlijk.

Donderdag besloot ik na werk vanaf het busstation naar huis te lopen in plaats van op een overstap te wachten (en twee haltes verder weer uitstappen). Ik loop dan door een viaduct waar graffiti spuiten is toegestaan. Ik zie daar regelmatig de mooiste kunstwerken voorbij komen. Prachtig!

Vrijdag deed ik boodschappen voor bij mijn vriend thuis. Ik word altijd enorm blij van bonus aanbiedingen, zéker als ze 1+1 gratis zijn, Ik hou van koken, maar ben nog niet de beste kok dus die pakken van Knorr helpen me soms wel. Ik ben vooral fan van de Paella, dus die ging met alle liefde mee.

Na de boodschappen deed ik mijn laatste hardloopronde van mijn trainingsweek. De blogpost moest ik alleen nog wat aanpassen voordat deze online kon komen, dus dat deed ik zaterdagochtend onder het genot van een kopje latte amaretto van de Jumbo..

Zondag ben ik heel relaxed begonnen. Ik heb lang uitgeslapen en ging rond 14:00 mijn rondje hardlopen. De selfie met de thumbs up stuurde ik naar mijn vriend, die intussen al aan het werk was. Ik keek uit naar een heerlijke warme douche! Na het avondeten stuurde ik nog even op verzoek een foto van zijn hondje, waarna ik mijn spullen inpakte en naar huis vertrok. Gelukkig is het huis van mijn vriend maar 15 minuten lopen van het huis van mijn ouders, dus ik ben niet lang onderweg!

Tot zover mijn week in een notendop! Vind je het wat, zo’n fotodagboek? Is een collage fijn ‘leesbaar’, of is het leuker om de foto’s los van elkaar in de tekst te verwerken? Laat het weten in de comments!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.