Mijn doelen voor 2022

Mijn doelen voor 2022

Januari, daar ben je weer. Een nieuw jaar die ik weer vol mag maken met ervaringen. ik doe niet specifiek aan goede voornemens, maar vind het wel belangrijk om doelen voor mezelf te stellen. Deze kunnen gaande het jaar een beetje aangepast worden, compleet worden geschrapt, of er kunnen doelen bijkomen. Nothing is impossible. Maar een reflectiemomentje vind ik dus wel belangrijk. Dus, bij deze een opsomming van mijn doelen voor 2022.

Consistent hardlopen.
Ik heb nog steeds een droom: een marathon hardlopen. Ik heb daarentegen ook nog steeds ergens last van: chronisch motivatiegebrek. 😉 Maar zonder consistent te trainen, kan je ook geen marathon lopen. Oké, er zijn mensen die zonder enkele training voor elkaar krijgen, maar of dit een goed idee is? I don’t think so. Met consistent hardlopen bedoel ik vooral dat ik netjes het schema volg. Af en toe één training missen is geen probleem, maar ik moet niet wekenlang maar een training per week doen, of er compleet uitliggen.

Minstens tien boeken lezen.
Ik hou ontzettend veel van lezen, ik doe het alleen minder dan ik zou willen. In 2021 heb ik nét tien boeken gelezen. Dit aantal wil ik in 2022 weer behalen. Zit ik al snel aan dat aantal, kan ik mijn doel met 5 verhogen. Het liefst wil ik iedere avond voor het slapen gaan even mijn e-reader erbij pakken. Lijkt het je leuk als ik af en toe een review schrijf van een boek? Laat het maar weten in de comments.

Een andere baan zoeken.
Soms kom je op een moment in je carrière dat je even niet meer weet wat je wilt. Dat je het gevoel hebt dat je vast loopt, toe bent aan wat anders. Op dit punt zit ik al een tijdje, en ik verwacht dat daar op korte termijn geen verandering in komt. Mijn doel voor dit jaar is dus om een andere baan te vinden. Ik heb op dit moment een vast contract, dus stiekem is dat best wel eng om dit op te geven, maar soms moet je een enge stap nemen om er beter van te worden.

Bloggen.
Deze blog heb ik niet voor niks gemaakt, deze domeinnaam heb ik ook niet voor niks gekocht. Ik wil vaker gaan bloggen, puur omdat ik het leuk vind om te doen. Ik kies er bewust voor om nog geen blogschema vast te houden, maar ik heb wel als doel elke week één post online te zetten.

Tot zover mijn korte maar leuke lijstje met doelen waarmee ik mijn jaar ga vullen. 🙂 Deel gerust jouw doelen voor 2022 in de comments!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.